Referat: Ervalla SK - Hovsta IF

Ervalla SK - Hovsta IF 2-5 (1-2)
Lördagen 14 april 11:00, Lyckevallen

Strålande sol och perfekta förutsättningar för en trevlig fotbollsmatch mot grannklubben Hovsta IF.

HIF starta bästa och kunde gå iväg till 0-2 tidigt i halvleken och ESK hade lite "hönsgård" i de bakre regionerna. Sen jämnade ESK ut halvleken och kunde starx före pausvilan göra 1-2 på en fin vrickning av Fredrik Josefsson.

I den andra halvleken så började HIF med att göra 1-3 och hade ett visst spelövertag under andra halvlek och ESK kunde sticka upp då och då. Bl.a genom en fin frispark av Hussien Fawas direkt i mål. ESK försökte hålla uppe spelet väl och man försökte hålla bollen inom laget. Man kämpa hela tiden men HIF avsluta bäst genom ytterliggare två mål innan matchen var slut, 2-5.

Beröm till MV-Markus idag igen då han växer i målet för varje match. I övrigt var det ingen som föll igenom utan alla skötte sig utmärkt.

Det tråkiga i dagens match var att Anton Öhrn fick kliva av pga en knäskada och hur länge han blir borta är idag oklart. Missar därmed morgondagens match mot Eker.

lör 18 apr 2009, 11:00 Ervalla SK - Hovsta IF 6 - 1
sön 10 apr 2016, 12:00 Ervalla SK - Hovsta IF
tor 22 sep 2022, 17:45 Ervalla SK - Hovsta IF 2 - 2